Blå Fastighet & Design

LITEN/PIFF-UP STYLING 

Vi piffar upp er bostad utifrån befintligt möblemang och skapar en inbjudande atmosfär, genom att möblera om och komplettera bostaden med inredning, textilier och dekoration.

 Pris: 95 kr/kvm 

MELLAN STYLING 

Vi kompletterar bostaden med dekoration, textilier, tavlor, växter, belysning, mattor och enstaka möbler så som soffbord, avlastningsbord och dylikt tillsammans med era befintliga möbler. Här skapar vi en genomgående känsla i hemmet.

Pris: 195 kr/kvm

 

FULL STYLING 

 Vi inreder hela bostaden med full möblering, dekoration, textilier, belysning, växter, tavlor och allt för att bostaden ska kunna nå sin fullständiga potential.

Pris: 245 kr/kvm

Foto styling

Vi har en anpassad tjänst för er som enbart önskar styling inför en fotografering. Vi utgår då från befintligt möblemang och arrangerar om och kompletterar med passande textilier och mindre inredningsdetaljer som gör bostaden mer tilltalande. När fotograferingen är avklarad så plockar vi hem våra saker. 

 

Pris: 145 kr/kvm

KONSULT-ATION

Vi går tillsammans igenom er bostad och kommer med konkreta tips om vilka saker som ska plockas undan och vilka förbättringar som kan göras inför en fotografering/visning. Vi antecknar och lämnar en ‘’att göra ‘’ lista för att hjälpa er på bästa möjliga sätt. En konsultation i homestyling innebär att du som kund själv utför styling med hjälp av våra tips och råd. Konsultationen blir kostnadsfri om det skulle leda till ett homestaging uppdrag.
 
Pris: 900 kr/h

FLYTT & STÄDHJÄLP

Vid försäljning av din bostad behöver du kanske hjälp med städning inför visning eller hjälp att transportera dina möbler till din nya bostad. Vi erbjuder därför dig som kund en helhetslösning och kan hjälpa till med både flytt och städhjälp.  

Pris: Offertbaserat 

Priser och avvikelser kan förekomma, vi är väldigt flexibla och kan även
 komma med offerter mellan tjänsterna på plats!